Tillbaka

Nytt lager för Ostspecialisten

Digrad levererar systemstöd för Ostspecialistens nya lager i Linköping.

 

Ostspecialisten har i över tio år varit användare av Digrad Business affärssystem. Som namnet antyder är de specialister på allt som har med ost att göra. Försäljningen sker både under eget varumärke samt under namnet Bornholms Ost.

Under hela 2020 har arbete med att starta upp ett lager i helt egen regi genomförts och i början av oktober slogs så portarna upp för det nya lagret beläget i centrala Linköping. Parallellt med detta har Ostspecialisten även arbetat med att förstärka sitt varumärke och bredda sitt sortiment till att nu även inkludera charkprodukter. Lagret, som har kapacitet för ca 500 ton ost (och numera även chark), fungerar som logistikcenter och själva navet i Ostspecialistens verksamhet. Digrad har levererat systemstödet som säkerställer effektiv hantering och full spårbarhet hela vägen från beställning och inleverans till utleverans och slutkund.

Mycket av hantering av in- och utleveranser på lagret sker med hjälp av handdator och skanning av de streckkoder som godset redan kommer uppmärkt med eller märks upp med på lagret.

För mer information om våra lösningar för effektiv lagerstyrning, kontakta oss via e-post info@digrad.se alternativt via formulär på hemsidan eller på telefon 013-470 29 40.